Snyggast på sommarfesten – Stiltips för terrasskvällen

stiltips för män sommar 2020

Nu är värmen äntligen här och det har blivit dags att klä upp sig för alla härliga kvällar på någon av alla uteterrasser.

För den som vill ha inspiration för sommarens mode 2020 kan vi rekommendera någon av våra tidigare artiklar om herrmode. Ni hittar också tips för vilka parfymer vi rekommenderar för denna sommar.

Här tar vi fram ytterligare några stilar för någon av alla dessa oförglömliga sommarkvällar.

Snygg på terrassen

Vi har redan tidigare tipsat om pikétröjan som ett utmärkt plagg att använda till kostym eller kavaj på sommaren. Loafers eller sneakers är de självklara sommarskorna som hör till varje garderob denna årstid.

stiltips för mäns sommaren 2020

Helt ny för säsongen från Eton är denna eleganta bomulls- och linnepiké för riktigt varma dagar. En tröja som finns i flera olika färger. Den har en exklusiv blandning av bomull och linne med en elegant melange-textur och en snygg design som tar oss tillbaka till herrmodets gyllene dagar.

stiltips för män sommaren 2020

För lite svalare sommarkvällar kan en elegant kavaj i svalare tyger rekommenderas. Här har vi plockat fram några av de nya modellerna som nyligen kommit ut på marknaden.

Ovan syns en kostym med tvåknäppt kavaj med smal passform från Tiger of Sweden. Kavajen är tillverkad i en linnekvalitet med halvfodrad insida, vilket ger ett genomarbetat och rörligt plagg.

stiltips för mannen

Kostymbyxor med smal passform och dubbla frontveck från Morris Heritage, som är exklusivt framtagna för herrmodesajten Care of Carl. Byxorna är tillverkade i en tunn och fin ullväv signerad Vitale Barberis Canonico, en italiensk vävproducent.

Tillsammans med en piké är detta en fullträff oavsett tillfälle under sommaren.

stiltips för män elegant till terrass

Här ytterligare ett exempel på en kavaj från Tiger of Sweden som nyligen kommit ut på marknaden. Även denna är tillverkad i en tunn och sval blandning av ull och lin. Min sin någon gammaldags olivgröna har den en både sällsynt och stilig lyster som passar extra bra under sommarhalvåret.

Naturvita linnebyxor med pressveck är något som bör finnas i varje mans garderob för sommaren. Ett plagg för mannen som vill utstråla en känsla av tidlös stil och elegans.

snygga stilar till sommaren för män

Men allt handlar inte om chinos och kostymbyxor. Även ett par snygga jeans har sin givna plats i garderoben. 511™ Slim Fit Jeans är en helt ny klassiker hos Levi’s. Jeansen har en rak passform, men är aningen snävare än originalmodellen 501 och har ett betydligt smalare benslut.

Denna modell har en färg som är enkel att kombinera med kavaj och piké. När du väljer jeans av en tajtare modell bör du dock komma ihåg att även kavajen bör vara av åtsittande modell. Fäst även uppmärksamhet på längden hos kavajen.

Proportion och passform är nämligen det allra viktigaste vid sidan om förmågan att välja rätt färgkombinationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *