Var du hittar bästa tweedplagg på nätet

bästa tweedplagg på nätet

Det finns ett stort intresse för klassiska brittiska plagg i Sverige. Hit hör i allra högsta grad olika tweedplagg, som kavajer, västar och byxor i tweed. Tyvärr motsvarar utbudet sällan efterfrågan, något som vi här på Gentlemannaguiden blivit varse om tack vare alla förfrågningar vi fått om tweedplagg. För den som söker finns dock en del lösningar på problemet. Här tar vi fram bästa tweedplagg på nätet just nu.

Fram tills nu har det varit rätt svårt att hitta prisvärda tweed kläder online om du inte önskat köpa direkt från någon av de brittiska butikerna. Problemet är oftast prislappen och till viss del också leveranstiderna. I samband med att Amazon öppnade i Sverige dök dock en helt ny möjlighet för oss svenskar. Nu har vi tillgång till betydligt större utbud i kombination med smidigare och förmånligare leveranser.

Det är också här vi hittar bästa tweedplagg online just nu.

Bästa tweedplagg online

Det finns en del snygga tweedplagg som vi svenskar har ett stort intresse för och som du hittar ett stort utbud av hos Amazon. Här är några exempel.

Tweedvästar

Om du söker tweedvästar på Amazon är det bara att söka på tweed väst i sökfunktionen, så får du fram en del riktigt snygga alternativ. Bortse från produktbeskrivningen eftersom den ännu är rätt bristfällig på svenska versionen av Amazon.

Som ni kan se finns flera olika modeller, med allt från tweedvästar med slag till tweedvästar med dubbelknäppning.

Tweedkavajer och kostymer

Även gällande tweedkavajer och kostymer finns en hel del att välja på. Det finns både tweedkavajer och tredelade tweedkostymer om du är intresserad av att skaffa ett helt set.

Tweedkepsar

Det är framförallt gällande tweedkepsar som utbudet imponerar. Här hittar du allt från tweedkepsar i ”Peaky Blinders-stil” till Sherlock Holmes-kepsar. Gubbkepsen är populär hos tweed-fanatiker och hos Amazon hittar du många olika stilar.

Övriga tweedplagg

Gällande övriga plagg för tweedfantasten hittar vi också knäbyxor och jackor.

Sammanfattning – tweedplagg på nätet

Taggar från artikeln
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.