Bästa skönhetsprodukter för män – Vinnare i Swedish Beauty Awards 2021

bästa skönhetsprodukter 2021

Skönhet för män är ett område som växt enormt under senare år. Bland alla produkter som kommer ut på marknaden varje år kan det vara svårt att välja rätt. Därför är det bra att ibland ha lite hjälp med att välja ut bästa skönhetsprodukter för män.

Igår var det dag för Swedish Beauty Awards, som i år var en digital skönhetsgala. Detta är Sveriges enda oberoende branschtävling för skönhets- och hårvårdsprodukter, där de produkter som utmärkt sig under föregående år uppmärksammas och belönas.

De vinnande bidragen utses efter noggranna utvärderingar av förtroendevalda jurymedlemmar som har specialistkunskaper inom skönhetsbranschen.

Vinnare skönhetsprodukter för män 2021

Vi har tidigare tagit fram alla nominerade i herrkategorin i Swedish Beauty Awards. Här fokuserar vi på vinnarna bland skönhetsprodukter för män. Vi har också plockat med några av kategorierna som inte specifikt hör till herrar, men som även är av intresse även för oss. Hit hör bland annat hudvård och stylingprodukter.

Årets skäggvård

Davines – Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil

vinnar årets skäggvård 2021

Juryns motivering:

Multiprodukt med manlig doft som ger både hud och skägg en behagligt nybarberad känsla. Juryns självklara val är en pålitlig bodyguard som mjukgör och vårdar, både för och efter rakning.

Årets herrdoft under 600 kr

Abercrombie & Fitch – Authentic Night Men

årets herrdoft under 600 kr

Juryns motivering:

En klassisk inbjudande maskulin doft som är läckert kryddig, lekfull och elegant i sann Hollywoodanda. Den tidlösa förpackningen ger ett lika exklusivt intryck som vår värdiga vinnare för natten.

Årets herrdoft över 600 kr

Gucci – Gucci Pour Homme

årets herrdoft över 600 kr

Juryns motivering:

Vinnaren är tidlös, mångsidig och nyskapande representant för den nya maskuliniteten med alla förutsättningar att bli en modern klassiker. I det här fallet slår juryn fast: Skyldig!

Årets Finish Konsument

Mr Bear Family – Grooming Spray – Matt Hold

årets finish produkt 2021

Juryns motivering:

En nästintill osynlig herre som överraskar genom att arbeta vänligt men bestämt för att vårda din hårbotten, motverka mjäll, ge viktlös textur och passa alla hårtyper med stil!

Årets herrprodukt

Skin Essentials – Coffee Grain Exfoliator Stick

vinnare. årets herrprodukt 2021

Juryns motivering:

En uppiggande produkt med naturligt innehåll vars innovativa, praktiska och lättanvända förpackning för att vinnaren passar minst lika bra i badrumsskåpet och gymväskan som på resande fot.

Årets Styling Konsument

Björn Axén – Curl Creator Cream

årets stylingprodukt 2021

Juryn motivering:

Vinnaren hittar hårets personliga karaktär och förvandlar det till en förbättrad version av sig själv med glans, styrka, vård och oemotståndliga lockar. Denna målinriktade kreatör håller sitt löfte – och lite till.

Årets ansiktshudvård 200-400 kr

Pixi – BeautifEYE

årets hudvårdsprodukt 2021

Juryns motivering:

Prisvärd återfuktare som tar egenvården till en ny nivå. Innehållet är lyxigt, lättanvänt, effektfull och svalt som en midnattsdröm. Vad mer kan en skönhetsälskare önska?

Våra egna favoriter till bästa hudvårdsprodukter för män

Tidigare har vi också lista våra egna favoriter till bästa hudvårdsprodukter för män. Inom parfymer hittar du också ständigt uppdateringar över både de lyxigaste parfymerna i världen och bästa klassiska dofterna.

Grooming är ett område som blir mer intressant för varje dag allt eftersom fler och bättre produkter lanseras för oss män.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *