Care of Carl lanserar ny avdelning med sportvarumärken i premiumsegmentet

care of carl avdelning active

Carl of Carl, Skandinaviens ledande onlinebutik för exklusiva herrkläder, lanserar nu en ny avdelning – Active. Detta som ett led i deras ständiga strävan efter att förmedla The Classics of Tomorrow. Detta utgörs av ett kurerat urval av premium- och lyxvarumärken som är lika aktuella idag som imorgon.

Care of Carl är den mest intressanta bland alla sajter för herrkläder på marknaden just nu. Det som gör deras sajt speciellt spännande är att de ständigt utvecklar utbudet, där klassiska herrmärken blandas med nya innovativa märken. En av de funktioner vi speciellt gillar är deras uppdelning i olika avdelningar, som gör det enklare att hitta bland olika favoriter av stilar.

Nya avdelningen Active

care of carl avdelning active

Friluftstrenden har varit stark både i Sverige och utomlands ända sedan pandemin. Det gör också att vi använder mer av så kallad Active Wear än någonsin tidigare. Denna trend sträcker sig i dagens läge inte endast till friluftsliv och idrott, utan vi använder dessa plagg alltmer även i vardagen.

Nu lanserar Care of Carl avdelningen Active där du hittar ett handplockat urval av framstående sportvarumärken i premiumsegmentet som Satisfy Running, Arc’teryx, Norda och Salomon.

Här finns plagg, skor och accessoarer karaktäriserade av funktionalitet, hög kvalitet och tekniska material med inriktning på framför allt specialområdena löpning, hiking och golf.

– Gränslinjen mellan vardagsgarderoben och de mer funktionella plaggen har blivit allt suddigare under de senaste åren, vilket vi också har märkt av och anpassat oss efter till viss del. Nu tar vi nästa steg och introducerar ett helt sportsegment, som står på egna ben, med syfte att komplettera våra kunders sportgarderob i många år framöver, säger Rasmus Motten Wernerby, Head of Brand and Communications på Care of Carl.

– För många bidrar en investering i träningskläder, anpassade för den sport de utövar, med lite extra motivation och för att supportera ytterligare kommer vi släppa digitala guider framöver, där vi startar med en för hur man kommer i gång med löpträningen. Med ett bra sortiment och stödjande innehåll hoppas vi kunna peppa våra kunder att investera i sig själva för att hålla idag såväl idag som imorgon, avslutar Rasmus Motten Wernerby

Kampanjen innehållande avdelning och den nya avdelningen Active finns att utforska på www.careofcarl.se och övriga domäner från och med idag den 13 september 2022.

friluftkläder premium online

Andra avdelningar hos Care of Carl

Övriga avdelningar som vi kan rekommendera hos Care of Carl till hösten och vintern 2022 är Best of British och Business & Beyond. Medan det italienska herrmodet är speciellt aktuellt till sommaren är det brittiskt herrmode som regerar höst- och vintertid på våra breddgrader. Hos Care of Carls brittiska avdelning hittar du några av de främsta bland klassiska brittiska märken online.

herrkläder kvalitet

I Business & Beyond finns herrkläder som passar speciellt inom det som vi ofta benämner Business Casual – en klädstil som blivit allt större efter pandemin. Hos denna avdelning får du också mängder av idéer för hur du klär dig väl i och med de utmärkta produktframställningar som finns hos varje enskilt klädesplagg.

Även avdelningarna Preppy Authentic och Handgjorda skor är avdelningar som vi kan rekommendera nu till hösten.

Läs mer: Recension av Care of Carl

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *