Ny skrädderitjänst från CareOfCarl

skrädderitjänst från CareOfCarl

CareOfCarl, en av våra favoritbutiker för herrmode online, har börjat erbjuda kostnadsfri justering av plagg – eller ”skrädderibidrag” som man helt rätt valt att kalla det.

För den bästa passformen på en kostym, kavaj eller byxa behövs som bekant ofta en mindre justering från en skräddare. Det kan handla om att justera en midja eller lägga upp en byxa för att få rätt längd på kostymbyxan. Det här har länge varit en fördel för herrklädesbutikerna, som kan jobba med en lokal skräddare och erbjuda det som en del av sin service.

Men nu har alltså också CareOfCarl börjat erbjuda en liknande tjänst i sin nätbutik. CareOfCarl fortsätta utvecklas i en väldigt positiv riktning, med en strid ström av nya varumärken, samarbeten och avdelningar.

CareOfCarls skrädderitjänst – så fungerar det

Tjänsten fungerar alltså så att CareOfCarl betalar din kostnad för skräddarjusteringen upp till ett visst maxbelopp mot uppvisande av kvitto.

Vi har tittat runt lite på kavajer och kostymer, och beloppet verkar variera från 500 – 1000 kr beroende på plagg och prislapp. Positivt är att det inte bara gäller lyxmärkena i 10.000 kr-klassen utan även t.ex. Oscar Jacobson och Morris Heritage.

Så här fungerar det:

  • Köp ett plagg markerat med ”Skrädderibidrag”
  • Om plagget inte sitter som du önskar, kan du lämna in det hos valfri skräddare för justering
  • Sedan mailar du in bild på kvitto från skräddare och bankkontonummer till CareOfCarl, och får utbetalt din faktiska kostnad upp till maxbeloppet.

Tänk på att om du gör justeringar så kan du inte längre returnera plagget, utan du får istället sälja det via t.ex. CareOfCarls pre-owned-avdelning.

Du kan läsa mer om skrädderitjänsten hos CareOfCarl, och tänk på att villkoren kan ha ändrat sig jämfört med när artikeln publicerades – läs alltid på innan du köper!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *