Oscar Jacobson x Care of Carl: Välklätt i linne

Oscar Jacobson care of carl

Sveriges främsta herrmodesajt Care of Carl presenterar idag en kollektion läckra linnekostymer som tagits fram av Oscar Jacobson. Här visar vi några av de snygga modellerna och färgerna i kollektionen.

Redan tidigare har Care of Carl samarbetat med en rad kända märken för att ta fram snygga kläder och skor exklusivt för dem. Nyligen var det Crockett & Jones som tillsammans med Tärnsjö Garveri tog fram en kollektion av skor som lanserades exklusivt på Care of Carl. Innan dess har man även bland annat samarbetat med italienska Valstar.

Care of Carl x Oscar Jacobson

Det är från en välkänd linje som det nya samarbetet kretsar kring. De linnekavajer som lanseras är av modellen Ferry och linnebyxorna går under namnet Delon. Enligt oss är dessa de snyggaste modellerna av kostymer som finns hos Oscar Jacobson.

Delon är en byxmodell med en hög midja och något tilltagen lårvidd och enkla frontveck. Kavajen Ferry är i Regular Fit och har ett mjukt konstruerat axelparti som ger ökad komfort och ett ledigare uttryck. Perfekt för alla vår- och sommarfester!

Färgskalan på linnekostymerna

Det är inte endast passformen som gör dessa kostymerna till något alldeles extra. Även färgskalan är något vi längtat efter. Linnekläder har som bekant varit populära den senaste månaden och det har också gjort att det blivit svårt att få tag på storlekar hos de mest eftertraktade objekten.

stilig outfit herr sommar 2022

Nu lanseras en linnekavaj i en skön gräddvit färg. Kombinera detta med mörkblå linnebyxor och du har en festklädsel för många tillfällen under sommaren.

snygg linnekostym herr sommar 2022

Du hittar också en kostym i en likaså elegant ljus sandfärgad nyans som passar utmärkt till alla typer av vår- och sommarfester.

Den senapsgula färgen är en av vårens och sommarens absoluta modefärger och du hittar även denna nyans bland kostymerna i den nya kollektionen.

Ytterligare en sak som glädjer oss här på redaktionen är två modeller av smoking i smal passform. Dessa har rundade och rejäla sjalslag som är oerhört stiliga att använda både tillsammans med byxorna eller bara som den är tillsammans med t.ex. mörkblå kostymbyxor. Speciellt den gräddvita smokingkavajen är något som hör till sommargarderoben. Dessa smokingar går under namnet Figaro och finns även i brun färg.

vita linnebyxor och kavaj

Samtidigt som denna exklusiva kollektion lanserats har även ytterligare linnekavajer och byxor från Oscar Jacobson kommit in hos Care of Carl. Där kan vi speciellt tipsa om kavajmodellen Fogerty i vit färg.

Nu sommaren hör det till att ha åtminstone ett par stiliga vita linnebyxor i garderoben. För detta ändamål hittar du nu modellen Denz i vitt hos Care of Carl. Dessa vita linnebyxor är ju också snygga att kombinera med en grön overshirt i linne.

Som ni kan se använder modellerna ovan loafers – en skomodell som lämpar sig speciellt väl med linnekostymer. Här har vi skrivit mer om snyggaste loafers till våren och sommaren. Även snygga pikétröjor är något som vi rekommenderar att du använder flitigt under sommarhalvåret.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *