Shop and Save hos HUGO BOSS – Handla och spara pengar

rea kläder Hugo boss

Fram till den 9 maj erbjuder HUGO BOSS 30% rea på det billigare av plaggen när du köper två. Det exklusiva erbjudandet hittar du inom produktkategorierna byxor och skjortor på HUGO BOSS hemsida.

HUGO BOSS är ett av de mest anrika märkena inom herrmode. Det är samtidigt ett av de mest innovativa. Det har vi sett många exempel på under de senaste åren.

Redan innan pandemin slog till lanserade HUGO BOSS med jämna mellanrum nya produktteknologier bland annat hos kostymer. Tvättbara kostymer och resekostymer i flexibla stretchtyger var två av de plagg som kommit under senare år.

I och med att pandemin slog till förra våren bevisade HUGO BOSS ytterligare sin förmåga att anpassa sig till snabba förändringar på marknaden.

HUGO BOSS under det senaste året lanserat mängder av nya samarbetskollektioner där fokuset varit på en mer ledig stil. Hit hör bland annat samarbetskollektioner med profiler som Anthony Joshua, Liam Payne och Chris Hemsworth. Nyligen kom även kollektionen BOSS x Russell Athletic ut på marknaden.

Att det funkat bra råder det ingen tvekan om. I en hårt prövad bransch, meddelade HUGO BOSS i mitten av april att de utvidgar sin webbutik på tolv nya marknader.

Ifjol lanserade man totalt 32 nya webbutiker runtom i världen. HUGO BOSS har nya också lanserat en Virtual Shop där du själv kan stiga in i deras flaggskeppsbutik i Tyskland och kolla bland utbudet.

-30% vid köp av två plagg

Nu har du också möjlighet att shoppa både byxor och skjortor på rea hos BOSS fram till 9:e maj. Kampanjen går ut på att du får -30% från priset på det billigare plagget när du köper minst två.

Till kategorin skjortor hör också överskjortor, som är vårens och sommarens främsta modeplagg för män. Vi rekommenderar också att ni tar en koll på de modeller av byxor som finns i utbudet hos BOSS. Här hittar du allt från stilrena byxor i stretchmaterial till byxor med hög midja och dubbla frontveck.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *