Snygga scarves och halsdukar för män 2023

snygga halsdukar och scarves för män 2022

Scarves och halsdukar är inte endast ett sätt att hålla sig varm under vinterhalvåret. Det är också en accessoar som kan lyfta din klädsel till nya nivåer. Här tar vi fram snygga scarves och halsdukar för män 2023.

En av de stora herrmodetrenderna just nu är exklusiva material i kläder som kashmir och alpackaull. Det märks också i accessoarerna – inte minst bland scarves och halsdukar där värme och bekvämlighet alltid är i fokus.

Var hittar man snygga halsdukar och scarves för män?

Var hittar man snygga halsdukar och scarves för män

Care of Carl har en mängd märken med halsdukar och scarves i exklusiva material i sitt utbud. Hit hör bland annat Begg & Co, Piazenca Cashmere och Johnstons of Elgine. Om du uppskattar brittiskt herrmode med typiska brittiska tartanmönster är det hit du skall söka dig.

Bland scarves är också Stenströms en bra destination för män.

Snygga scarves och halsdukar för män 2023

Det finns halsdukar och scarves i många olika material just nu. Traditionellt sett har halsdukar i ull haft en stark position inom herrmodet. När du årets höstkläder och vinterkläder anlänt ser vi dock att halsdukar i kashmir kommit starkt in i kollektionerna. Det finns många orsaker att bära kashmir som vi skrivit om här.

Snygga halsdukar i kashmir

Kashmir har en unik mjuk och värmande kvalitet som är svår att hitta bland andra material. Inte undra på att materialet blivit så populärt även hos accessoarer. Framförallt slipper man den irriterande och kliande känslan som lätt kan uppstå när du bär halsdukar i ull.

Bland de märken vi kan rekommendera för halsdukar i kashmir är skotska Begg & Co. Till vänster syns en snygg scarf ur Arran-kollektionen som är tillverkad i en tunn väv av exklusiv och silkeslen kashmir med borstad finish.

Till höger syns en kashmirhalsduk i en snygg kamelfärgad nyans från Johnstons of Elgin. Denna är tillverkad i Elgin, Skottland av extra fin kashmirull.

Halsdukar i lammull och kashmir

Halsdukar i en blandning av lammull och kashmir är även rätt vanligt. Denna typ av halsdukar är även de betydligt mjukare på huden än halsdukar i endast lammull.

Vi rekommenderar att du satsar på halsdukar i naturnära toner denna höst och vinter. Dessa är enkla att kombinera tillsammans med de flesta färger av rockar och ger en stilig touch på din klädsel. Vi är speciellt förtjusta i färgskalan hos halsduken till vänster från Begg & Co.

Halsdukar i tartanmönster

Rutigt tartanmönster är en riktig klassiker bland halsdukar och hösten/vintern 2023 är dessa mer inne än någonsin tidigare. Du hittar denna typ av halsdukar hos bland annat brittiska Barbour, Johnstons of Elgin och Gloverall. Med andra ord hos några av de mest klassiska brittiska märkena på marknaden.

Stiliga sidenscarves för män

Om du är en riktigt gentleman hör det till att även äga en sidenscarf. En sidenscarf i Paisley-mönster är alltid snygg och ger ett lyxigt intryck när du bär ytterrock. Även en prickig sidenscarf är en riktig klassiker som hör hemma i varje mans garderob.

Hur man knyter halsdukar och scarves

En vanlig fråga bland män är hur man egentligen bär halsdukar. I vår guide vi sammanställt 6 sätt att bära halsduk av olika längd. Dessa knep är bra att ha med sig eftersom dessa passar alla olika stilar på halsdukar och scarves.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *