Tips på julklappar för kvinnor

bästa julklappar för kvinnor 2021

Nu är det snart julafton och det börjar vara dags att tänka på julklappsinköp. Eftersom vi är gentlemän lägger vi såklart extra uppmärksamhet på kvinnorna i våra liv när vi gör årets julklappsinköp. Här delar vi med oss av våra tips på bästa julklappar för kvinnor.

Det kan ibland vara lite ångestframkallande att försöka hitta julklappar som både skall uppfylla kriterier som omtanke och behov. Det brukar dock lösa sig i slutändan om man gör sitt bästa och visar att man lagt ner lite tid och omtanke bakom sina val.

Det viktigaste är att du visar att du bryr dig om din partner. Vi har också samlat bästa julklappar för män 2022 i en annan artikel.

Bästa julklappar för kvinnor 2022

Här kommer några julklappstips för kvinnan som kan vara värda att överväga för de som ännu saknar idéer på vad som kan vara en bra present för denna jul.

1. Smycken i guld och silver

bästa julklappar för kvinnor 2021

Det har sällan funnits ett bättre tillfälle att investera i guld och silver i och med stigande inflation. Om du vill satsa på klassiska smycken som garanterat ökar i värde är det guldsmycken av hög kvalitet du skall satsa på till din kvinna.

Inom kategorin silversmycken kan vi rekommendera Georg Jensen som har många klassiska modeller. Här är några sajter du skall söka hos om du både vill ha designklassiker och samtidigt investera i guld och silver:

2. Snygga designföremål till hemmet

bästa julklappar för kvinnor 2021

Oavsett om det handlar om ljusstakar, köksmaskiner eller bestick är det alltid kvalitet du skall satsa på om produkter till köket, bordet och hemmet finns på önskelistan hos din partner.

Nämnda Georg Jensen eller Rörstrand är alltid säkra kort, men det finns också många andra spännande kvalitetsmärken som dykt upp på marknaden under de senaste åren.

3. Loungewear, nattplagg och morgonrockar

bra julklappar för kvinnor 2021

Loungewear har blivit populärare även för kvinnor under detta år. Detta har visserligen alltid varit en uppskattad present, men speciellt under pandemitider är dessa i användning mer än någonsin.

Myskläder är en underkategori till Loungewear, men även sovplagg som nattlinnen eller morgonrockar hör hit och är alltid uppskattade gåvor.

4. Lyxiga sängkläder

fina lyxiga julklappar 2021

Visa att du bryr dig om hur ni sover genom att överraska din partner med sängkläder i lyxiga material. Påslakanset i satin är en otippad gåva från en man om det inte finns ett uttryckt önskemål om det. Samtidigt är det garanterat uppskattat – speciellt om du känner till din kvinnas smak.

5. Hemelektronik

hemelektronik julklappar 2021

I dagens samhälle är inte kvinnans plats i köket, utan hushållsarbete är lika mycket bådas ansvar. Trots att spelkonsoler och liknande prylar mest förknippas med män är det också många kvinnor som gillar att spela.

Xbox X-series lanserades under fjolåret och var då en het utmanare som årets julklapp och ett bra alternativ till Playstation 5, som är ytterst svårt att få tag på ännu idag.

Om ni istället vill satsa på gemensamma aktiviteter runt spelbordet kan sällskapsspelet Terraforming Mars rekommenderas, som blev utsett till årets bästa sällskapsspel 2020. Bland årets bästa sällskapsspel kan nämnas Chronicles of Crime som nyligen fick Guldtärningen som bästa vuxenspel.

Inom området hemelektronik finns ett obegränsat antal nyheter varje år och här finns alltid mycket som uppskattas. En av de mest populära massageapparaterna på marknaden just nu är Hyperice som används flitigt bland elitidrottare.

6. Doftpaket

doftpaket julklapper för kvinnor 2021

Parfymer och doftpaket är alltid uppskattade. Speciellt om de kommer i lyxiga förpackningar likt de från Acqua di Parma och Xerjoff. Två exklusiva italienska parfymmärken som alltid levererar högsta kvalitet. Kolla in vår artikel om världens lyxigaste parfymer.

Vill du satsa på enskilda dofter för kvinnor kan Byredo rekommenderas. Här finns kraftfulla unisexparfymer med lång hållbarhet, som är snyggt förpackade. Alla kvinnor gillar parfymer från Byredo!

Nya serien Night Veils är garanterat en uppskattad present. Men speciellt doften Bal d’Afrique är en beprövad favorit hos de flesta kvinnor. En doft som är inspirerad av 1920-talets Paris. Parfymer från Byredo är väldigt populära och enskilda parfymer är ofta slutsålda. Om du inte hittar det du söker bland Byredo hos Gents.se, kan vi rekommendera Åhlens.se som har ett ännu större utbud av Byredos mest populära dofter.

7. Kvalitetschoklad

Choklad är något av en självklarhet till varje jul. Alltför ofta blir det dock samma Aladdin- eller Paradisaskar som hänger med år efter år. Varför inte satsa lite mer på unika chokladpraliner som du inte hittar hos varje butik?

Det finns också möjlighet att göra en chokladprenumeration på 3 eller 6 månader. Vem skulle väl inte önska en sådan?

8. Lyxklockor

lyxklockor för kvinnor julen 2020

Sista tipset är för den med djupa fickor i jul. Vilken är varje kvinnas drömklocka? Om du frågar är chansen stor att svaret blir Cartier.

Här hittar du klassiska modeller som Panthere, Tank Louis och Santos.

Det finns knappast någon kvinna som aldrig drömt om en klocka från Cartier. Kanske just du kan överraska din kvinna i jul?

Här har vi delat med oss av våra bästa tips på julklappar för kvinnor 2022. Vi önskar er lycka till i jakten på julklappar!

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *