God jul och gott nytt år!

Hoppas ni alla haft en riktigt bra julhelg hittills! Det börjar riktigt snart vara dags att förbereda sig inför det nya året här på Gentlemannaguiden med sedvanlig självrannsakan då det gäller det gångna året, samt planering för det som komma skall.

Som vi tidigare konstaterat är övergången till ett nytt år den perfekta tidpunkten för att göra bokslut för det som varit och framförallt för att göra storslagna planer inför framtiden.

Detta år har varit mer lärorikt än på länge för min del och under de närmaste veckorna kommer jag att dela med mig av dessa lärdomar. Vi kommer även att gå in på nya sätt för hur man kan planera och organisera sitt liv för att styra det i rätt riktning – i den riktning som man själv önskar.

Innan dess fortsätter vi dock med julfirandet i några dagar och håller till godo med några artiklar som tidigare publicerats här på Gentlemannaguiden.

Det finns en hel del bra gratisböcker på nätet för den som söker inspiration både inom personlig utveckling och planering. Böcker som jag hänvisat till tidigare. Här kommer lite tips på läsbart under denna julhelg:

1. 12 tidlösa framgångsrecept

2. Planera din väg till framgång

3. Gentlemannens löften till sig själv

4. Egenskaper hos en gentleman

5. Tidshanteringens och ordningssinnets betydelse för framgång

6. Bästa gratisböckerna för personlig utveckling

7. 10 Klassiska gratisböcker

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *