Stilinspiration – Oscar Jacobson herrmode sommaren 2022

oscar jacobson herrmode sommar 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Oscar Jacobson har nyligen lanserat sin höst- och vinterkollektion 2022, men innan vi redogör för denna tar vi här fram inspiration från årets vår- och sommarkollektion. Det är trots allt tid att njuta ännu ett tag av sommaren och här får du utmärkt stilinspiration!

Oscar Jacobson är ett märke som gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Märket har alltid varit känt för sina högklassiga kostymar och rockar. Den senaste tiden har de också tagit fram en rad nya och stiliga plagg till sina kollektioner. Här märks bland annat samarbetet med Hemingsworth gällande stilrena badbyxor och alldeles nyligen även samarbetet Thomas Mason x Oscar Jacobson.

Oscar Jacobson herrmode sommaren 2022

stiligt herrmode sommar 2022

I sin kampanj för sommarkollektionen 2022 finns ett stort fokus på linneplagg hos Oscar Jacobson. På denna punkt är de det absolut främsta märket i Sverige. Det finns ingen annan som erbjuder samma utbud av högklassiga linnekostymer, byxor och kavajer just nu.

Ett exempel på hur du på ett enkelt och stilrent sätt kan kombinera linneplagg tillsammans med jeansskjorta, weekendbag och sneakers. Solglasögon är också ett av våra viktigaste accessoarer till sommaren och i detta sammanhang glömmer vi ofta att Oscar Jacobson även har dessa i sitt utbud.

Den mörkblåa linnekostymen är en klassiker som kan användas både till sommaren och hösten. Ett optimalt plagg att fylla på kontorsgarderoben med.

Vita byxor tillsammans med beige eller sandfärgad linnekavaj är ett säkert val om du vill klä dig snyggt till kvällen. I början av året lanserade Oscar Jacobson en skräddad jeanskollektion och till vår- och sommarkollektionen kom även vita jeans ut inom ramen för denna.

Det handlar om denim som är gjord på denim med stretch från Candiani i Italien, vävda på gamla, begagnade vävstolar från Levis. Jeansen är också gjorda på 100% hållbart odlad bomull. Dessa jeans finns i tre olika modeller – Slim Fit, Regulera Fit och Wide Fit.

Modellerna Ferry och Egel är två klassiska linnekavajer som funnit med en längre tid och är en av de absolut stiligaste på marknaden. Här hittar du linnekavajer hos Oscar Jacobson.

snygg sommarstil för män 2022

Ett annat plagg som varit väldigt framträdande hos Oscar Jacobson de senaste säsongerna är overshirt eller skjortjackor som de själva valt att kalla dem. Detta kan vara både ett avslappnad och städat plagg, beroende på hur du väljer att bära den. För sommaren lanserade Oscar Jacobson många modeller av overshirts i linne – ett plagg som vi definitivt kan rekommendera om du inte tidigare har det.

Även detta är ett plagg som är perfekt för övergångssäsongen mellan sommar och höst.

Ljusa jeans var ett av de nyckelplagg som vi speciellt lyfte fram i vår bevakning av herrmodet för våren och sommaren 2022. I vår- och sommarkollektionen hos Oscar Jacobson finns några av de absolut snyggaste modellerna av jeans på marknaden just nu.

De sneakers som syns på bilden kommer även de från Oscar Jacobson. En både avskalad och stilren modell av sneakers.

snygg piké sommar 2022

Pikéer är ytterligare ett område som Oscar Jacobson satsat hårt på de senaste säsongerna. Pikéer med öppen krage i finstickat material har varit på modet de senaste säsongerna och här levererar de några av de snyggaste modellerna på marknaden.

snygg stil herr sommar 2022

Vi avslutar med en av sommarens stora trender för beachwear. Skjortor och shorts i frotté är den perfekta mixen om du vill klä dig snyggt och avslappnat sommaren 2022. I vår- och sommarkollektionen syns flera modeller av dessa nyckelplagg hos Oscar Jacobson.

Här tog vi fram lite inspiration för sensommaren hos Oscar Jacobson. Som nämnt kommer vi riktigt snart att även lyfta fram höst- och vinterkollektionen 2022 från Oscar Jacobson. Vi har redan fått en förhandstitt på kollektionen och lova att den erbjuder herrplagg utöver det vanliga även denna gång!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *