Rea på alla produkter inom rakning hos Gents

rea på rakning produkter

Det finns två alternativ för rakning – torr- eller våtrakning. Många använder numera torrakning med rakapparat pågrund av snabbheten. Men vill du ha bästa möjliga resultat är definitivt rakhyvel eller rakkniv att rekommendera. Det ger en slätare och jämnare rakning.

För dig som vill lära dig mer om våtrakning har Gents.se nu tagit fram en guide för allt du behöver veta om rakning. Samtidigt passar man även på att erbjuda 20% rabatt på alla produkter inom rakning.

Rea på produkter inom rakning

Här hittar du många klassiska brittiska märken som Floris London och Truefitt & Hill, som får dig att dofta som en brittisk gentleman. Men även märken som italienska Proraso finns bland rakprodukterna.

rea på produkter inom rakning

Med andra ord är det nu ett perfekt tillfälle att ta sig an den klassiska raktekniken. Förutom resultatet med en slätare och jämnare rakning är också den fräscha känslan också något som talar för rakning med rakhyvel eller säkerhetshyvel.

Du hittar många stiliga rakset hos Gents, där bland annat Benjamin Barber är en av de främsta. Vi har tidigare skrivit om Benjamin Barbers fantastiska serie Black Oak, men vi kan också rekommendera att du tar en titt på alla stiliga rakhyvlar och rakborstar som lanserats hos märket.

Ett märke som är relativt okänt bland oss trots sin rika tradition är franska Thiers-Issard Sabatier. De anses vara ett av Europas främsta när det gäller tillverkning av rakknivar. Thiers-Issard Sabatier grundades 1884 och gör exklusiva knivar enligt gammal hantverkstradition. Även dessa rakknivar hittar du hos Gents.

Nyheter bland parfymer

di ser japansk parfym

Ett av våra stora särintressen här på Gentlemannaguiden är ändå herrparfymer och inom detta område hittar vi flera intressanta nyheter denna höst. Bland annat har japanska parfymhuset Di Ser lanserat Hikaru Daichi som är en underbart varm och träig parfym som är perfekt för hösten och vintern. Här hittar du doftnoter som agarträd, tall och vetiver i en härlig blandning.

penhaligon's ny parfym höst 2022

Penhaligon’s Halfeti Cedar är ytterligare en intressant nyhet för hösten. Här märks doftnoter som rom och vanilj i kombination med huvudnoten cederträ i unik kombination.

Läs mer: Penhaligon’s Portraits – en brittiskt aristokratisk samling av parfymer

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *