John Henric lanserar kampanjen ”Fun in the Sun” med snygga sommarkläder för män

snygga sommarkläder för män 2022

Det märks att herrmodebutikerna satsar stort på årets sommarkläder för män. Nu lanserar John Henric kampanjen ”Fun in the Sun” med snygga sommarkläder för män 2022.

Vi har hårdbevakat sommarkläder för herrar detta år och tagit fram snygga stilar inom en rad olika kategorier. Hit hör bland annat shorts, sommarskor och linnekläder – bara för att nämna några av de plagg vi bevakat. Vi tar också fram bästa rea på herrkläder 2022 under en skild sida. Det är speciellt aktuellt nu när sommarrean snart är här.

Snygga sommarkläder för män 2022

Det är under den senaste kategorin som vi nu har en intressant nyhet. Idag börjar nämligen sommarkampanjen ”Fun in the sun” hos herrmodesajten John Henric. Här får du 20% i rabatt på en mängd sommarplagg som vi nämner i detalj nedan.

Det är inte dåligt med tanke på att det är frågan om kläder som är högaktuella att snart börja använda sig av och som finns bland nyinkomna plagg hos sidan.

Sun Shop – fylld med snygga sommarkläder för män

”Fun in the sun” som finns på sidan Sun Shop är en ny kampanj hos John Henric som påbörjar idag torsdag den 26:e och pågår hela juni ut. Du får 20% i rabatt på följande herrkläder:

Herrkläder du måste ha denna sommar

Vi plockar här fram våra favoriter bland de herrplagg du just nu hittar på sidan.

Piké i merinoull

snygga sommarkläder herr

En kortärmad pikétröja i 100% merinoull är ett måste denna sommar. Dessa tunnstickade pikétröjor är oerhört mångsidiga och sköna att använda sig av. Fördelen med pikétröjor är att de är mjuka och följsamma och gör att du får fram din kroppsform på snyggt sätt tack vare den utmärkta passformen.

En tunn bandana i bomull

snygga accessoarer för män sommar 2022

En accessoar som både är klassisk och samtidigt mångsidig till sommaren är en bandana. Denna är visserligen inte på reapris, men det är ändå värt att påpeka att John Henric är den herrmodesajt med det klart bästa utbudet av bandanas online. Det är intressant att konstatera att du även hittar ett bra utbud av klassiska plastronger på sidan.

Du kan bära bandanas runt halsen under en pikétröja eller skjorta för en snygg outfit. Den passar också perfekt tillsammans med en overshirt eller kavaj.

Overshirt i linne

snygga overshirts sommar 2022

En overshirt i linne är även det ett plagg du måste ha denna sommar. Just denna kommer i en tvättad grön färg som är elegant att använda t.ex. tillsammans med en button down-skjorta, vita linnebyxor och loafers. Denna finns även i en beige färg.

Snygga vita linnebyxor för män

vita linnebyxor sommar 2022

Vita linnebyxor bör även de finnas i en välsorterad herrgarderob. Som nämnt passar den både till en överskjorta eller varför inte för en avslappnad strandlook. Det som är speciellt bra med dessa linnebyxor är att de kommer i en bomullsblandning som tål maskintvätt.

Solglasögon med transparenta bågar

billiga och bra solglasögon med transparent bågar herr sommar 2022

John Henric tillverkar väldigt prisvärda, eleganta och sofistikerade solglasögon. I kollektionen syns en av sommarens absoluta måsten då det gäller solglasögon – de med transparenta bågar. Dessa passar perfekt till både en dressad och mer avslappnad klädsel. Denna modell finns i fyra olika färger.

Övriga snygga snygga sommarkläder för män att hålla koll på

Här skrapade vi bara på ytan gällande det utbud som finns på sidan The Sun Shop. Ta även en koll på de linnekavajer, linneskjortor och Terry-pikéer som finns i utbudet.

Herrmodesajten John Henric

John Henric grundades 2008 med visionen om smart casual lyx till överkomliga priser. Det började med högkvalitativa accessoarer och senare började John Henric även producera skjortor, stickat, byxor och väskor.

John Henric är ett exklusivt märke från producent till konsument. Det innebär att de tagit bort alla mellanhänder och endast säljer direkt till kunden. Det ger prisvärda kläder eftersom du slipper påslaget.

Till skillnad från de flesta andra traditionella modeföretag samarbetar John Henric med små familjeägda tillverkare där förtroende och långvarig vänskap prioriteras. Snabbhetet och kunnandet gör att John Henric kan reagera på säsongs- och modeförändringar mycket snabbt och kan skapa nya kollektioner varje månad i stället för det traditionella, två eller fyra gånger om året.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *