John Henric lanserar kampanjen ”Fun in the Sun” med snygga sommarkläder för män

snygga sommarkläder för män 2022

Det märks att herrmodebutikerna satsar stort på årets sommarkläder för män. Nu lanserar John Henric kampanjen ”Fun in the Sun” med snygga sommarkläder för män 2022.

Vi har hårdbevakat sommarkläder för herrar detta år och tagit fram snygga stilar inom en rad olika kategorier. Hit hör bland annat shorts, sommarskor och linnekläder – bara för att nämna några av de plagg vi bevakat. Vi tar också fram bästa rea på herrkläder under en skild sida. Det är speciellt aktuellt nu när sommarrean snart är här.

Snygga sommarkläder för män 2022

Det är under den senaste kategorin som vi nu har en intressant nyhet. Idag börjar nämligen sommarkampanjen ”Fun in the sun” hos herrmodesajten John Henric. Här får du 20% i rabatt på en mängd sommarplagg som vi nämner i detalj nedan.

Det är inte dåligt med tanke på att det är frågan om kläder som är högaktuella att snart börja använda sig av och som finns bland nyinkomna plagg hos sidan.

Herrkläder du måste ha denna sommar

Vi plockar här fram våra favoriter bland de herrplagg du just nu hittar på sidan.

Piké i merinoull

snygga sommarkläder herr

En pikétröja med korta ärmar i 100% merinoull är ett måste denna sommar. Dessa tunnstickade pikétröjor är oerhört mångsidiga och sköna att använda sig av. Fördelen med pikétröjor är att de är mjuka och följsamma och gör att du får fram din kroppsform på snyggt sätt tack vare den utmärkta passformen.

En tunn bandana i bomull

snygga accessoarer för män sommar 2022

En accessoar som både är klassisk och samtidigt mångsidig till sommaren är en bandana. Du kan bära bandanas runt halsen under en pikétröja eller skjorta för en snygg outfit. Den passar också perfekt tillsammans med en overshirt eller kavaj.

Overshirt i linne

snygga overshirts sommar 2022

En overshirt i linne är även det ett plagg du måste ha denna sommar. Just denna kommer i en tvättad grön färg som är elegant att använda t.ex. tillsammans med en button down-skjorta, vita linnebyxor och loafers. Denna finns även i en beige färg.

Snygga vita linnebyxor för män

vita linnebyxor sommar 2022

Vita linnebyxor bör även de finnas i en välsorterad herrgarderob. Som nämnt passar den både till en överskjorta eller varför inte för en avslappnad strandlook. Det som är speciellt bra med dessa linnebyxor är att de kommer i en bomullsblandning som tål maskintvätt.

Solglasögon med transparenta bågar

billiga och bra solglasögon med transparent bågar herr sommar 2022

I kollektionen syns en av sommarens absoluta måsten då det gäller solglasögon – de med transparenta bågar. Dessa passar perfekt till både en dressad och mer avslappnad klädsel. Denna modell finns i fyra olika färger.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *