Sommarens stilsäkra semesterplagg

stilrena sommarplagg herr 2021
Eton vår sommar 2021

Våren övergår snart till sommar och från nästa vecka blir det allt varmare i vårt land. Därför blir det snart dags att blicka mot sommarplaggen. Här tar vi fram sommarens stilsäkraste semesterplagg och ger dig stiltips för hur du klär dig snyggt.

Sommaren är snart här och om några månader väntar semestern runt hörnet för de flesta. Vad är väl bättre än en uppdaterad sommargarderob, lika inspirerad och färgglad som din personlighet?

Inför årets sommarsemester tar vi här fram några sammansättningar för att visa hur du kan kombinera färg, mönster och rätt kvaliteter för den stundande högsommaren. Allt för att du ska hålla stilen oavsett om du avnjuter en skön dag på stranden, en ledig dag i stan eller laddar batterierna på landet.

Ute på stan och på festen

Det svalaste valet en varm dag på stan är ett par vita linnebyxor kombinerat med en overshirt i rak silhuett och pikétröja. Luftigt och ledigt med uppdaterade detaljer, där pikétröja med öppen krage och frontveck på byxorna exemplifierar just detta.

snygg sommarstil för män sommar 2021
Oscar Jacobson vår sommar 2021

Använd gärna byxor med slag vid byxavslutet och en lite högre midja. Frontvecken bidrar till generösare passform kring höftpartiet utan att se för stort ut.

En linnekostym är ett av sommarens absoluta nyckelplagg. Speciellt för festkvällar när vi efter en lång väntan igen kan spendera långa kvällar på olika terrasser.

Plagg du måste ha för uppklädd stil denna sommar:

På stranden

Välj badbyxor med stilrena detaljer och kombinera med en pikétröja i Terry-modell. Svenska OAS har lanserat många snygga Terryskjortor i frottétyg till denna sommar. Brittiska Orlebar Brown har i flera säsonger levererat de snyggaste modellerna både på Terry-pikéer och badbyxor i stilrent utförande. Glöm heller inte kortärmade skjortor med Camp Collar krage, som är både praktiska och snygga att bära på stranden.

Plagg du måste ha för stranden denna sommar:

På landet

Det är få av oss som tänker på att klä sig stilrent ute på landet. I och med pandemin har vi också växlat ner stilmässigt och införskaffat mängder av mysplagg.

Vi rekommenderar att du håller stilen även om du vistas ute på semesterstugan. Det finns mängder av chinos som är både stilrena, flexibla och slitstarka i dagsläget. Kombinera med klassiska Birkenstock-sandaler och piké. Se till att ha en stickad tröja eller överskjorta i grövre modell för svala kvällar.

Plagg du måste ha för landet denna sommar:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *