Sommarens stilsäkra semesterplagg

sommarens semestermode

Redan tidigare presenterade vi vårens och sommarens snygga kollektion från Brothers. Nu har Brothers också tagit fram sina egna favoriter till semestersäsongen.

Sommaren är i full blom och semestern är runt hörnet för de flesta. Vad är väl bättre än en uppdaterad sommargarderob, lika inspirerad och färgglad som din personlighet?

Brothers har man inför årets sommarsemester valt att presentera tre sammansättningar för att visa hur de helst kombinerar färg, mönster och rätt kvaliteter för den stundande högsommaren – allt för att du ska hålla stilen oavsett om du avnjuter en skön dag på stranden, en ledig dag i stan eller laddar batterierna på landet.

In the city

Det svalaste valet en varm dag i stan är ett par vita linnebyxor kombinerat med en kortärmad skjorta i rak silhuett. Här förespråkar Brothers luftigt och ledigt med uppdaterade detaljer, där skjortkragen i bowlingmodell och slagen på byxorna exemplifierar just detta. 

Beige byxa i smal passform från Riley. Byxan har slag vid byxavslutet och normalhög midja. Frontvecken bidrar till generösare passform kring höftpartiet utan att se för stort ut.

Skjorta: Leland, Riley, 599 kr.
Byxor: Shelby byxor vit, Riley, 995 kr. 

At the beach

Den mönstrade skjortan är i sitt rätta element till och från stranden, och gör sig allra bäst tillsammans med ett par enfärgade badshorts i samma ton som överdelen.

Skjorta: Cody, Riley, 599 kr.
Badbyxor: Gordon, East West, 399 kr. 

At the countryside

Här har Brothers valt en kombination där den jordnära färgskalan står i fokus och flyter samman med sin omgivning. Den blommönstrade skjortan är i sitt esse under sommarhalvåret och kombineras snyggast med ett par beiga linneshorts med dragsko i midjan. 

Skjorta: Tiago, East West, 799 kr.
Shorts: Shelby linneshorts, Riley, 899 kr. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *