Stiligaste herrkläder hösten 2022 – Nyheter från veckan

Stiligaste herrkläder hösten 2022
Oscar Jacobson höst/vinter 2022

Hösten är äntligen här och det innebär många möjligheter att klä sig snyggt. Det finns nämligen många olika stiliga plagg som blir aktuella att bära när det blir lite kallare. Här tar vi fram stiligaste herrkläder hösten 2022 från veckan som gått.

Stiligaste herrkläder hösten 2022

Det är alltid intressant att följa med nyheterna hos sajter med herrkläder online såhär års. Vi har tidigare presenterat kollektionerna hos märken som Oscar Jacobson och Stenströms. Under veckan har de flesta av de plagg som presenterats i kollektionerna lanserats hos nämnda sajter.

Care of Carl presenterar exklusiv duffel i kashmir

Vi börjar dock med några intressanta nyheter från den främsta sajten inom klassiskt herrmode i Sverige – Care of Carl. I veckan presenterade de den nya avdelningen Active. För den som gillar mer klassisk stil har även flera intressanta herrplagg landat på sidan.

Den första bland dessa är snygga och klassiska duffeljackor i kashmir från anrika brittiska Gloverall. Som vi nämnt tidigare är exklusiva tyger som kashmir en av de hetaste modetrenderna för män hösten och vintern 2022. Care of Carl är unika återförsäljare av denna duffel i en fin ull- och kashmirblandning från Gloverall.

Duffeln finns i tre olika stiliga färger, nämligen svart, navy och kamel.

snygg outfit herr höst vinter 2022

Här är exempel på en riktigt snygg outfit för hösten och vintern 2022 signerat Oscar Jacobson. Den rutiga hundtandsmönstrad kavajen i ull har en normal passform och är alldeles utmärkt att kombinera med byxor med lite högre midja.

I Oscar Jacobsons höst- och vinterkollektion märks också dessa oerhört stiliga ghurka-byxor i flanell. Här märks stiliga detaljer som hög midja med frontveck och ett spänne vid stängningen. Även uppslagen på byxbenen är en detalj värd att uppmärksamma.

Dessa byxor kommer i två färger och finns både hos Care of Carl:s och Oscar Jacobsons webbshop. Det är bra att känna till eftersom herrplagg med denna stilfaktor ofta säljs slut rätt snabbt. Samma gäller kavajen på bilden ovan.

Ytterligare en nyhet från veckan värd att uppmärksammas är franska märket Paraboot som tillverkat kvalitetsskor sedan 1908. När många andra märken tog genvägar mot billigare tillverkningsmetoder under 1940-talet, höll sig Paraboot kvar vid sin ursprungliga kvalitet.

Bland de mest ikoniska skorna från Paraboot märks dessa randsydda Derbys med deras egna latex-gummisulor från brasilianska Para. Alla skor från Paraboot sys för hand i Frankrike.

Nya flanellkostymer från Oscar Jacobson

Nu har Oscar Jacobson lanserat sina flanellkavajer och byxor för hösten och vintern i full styrka! Flanell är ett av de tyger som klarast av alla markerar höstens ankomst. Det ger en oerhört stilig framtoning, samtidigt som det värmer under kyliga dagar.

Ett absolut måste för alla som gillar klassiskt herrmode. Bland absoluta måsten i herrgarderoben denna höst och vinter är flanellbyxor och -kavajer i ljusgrå och ljusbeige nyans. Det är färger som är utmärkta att kombinera med kamelfärgade, beiga och bruna ytterplagg.

Bland nyheterna hos Oscar Jacobson märks även snygga vadderade västar i flanell.

Athleisure från Stenströms

Stiligaste herrkläder hösten 2022

Även Stenströms har i veckan kommit ut med de flesta av sina nyheter från deras höst- och vinterkollektion 2022. Här märks bland annat plagg för en sofistikerad athleisure-stil, som ger dig funktionell elegans.

I kollektionen märks sportiga jerseyplagg som håller dig både stilsäker och bekväm. Dessa plagg är snygga att bära till vardagen och är även optimala för resor. Det handlar om avskalade herrplagg med sofistikerade snitt, rena färger och en lyxig känsla.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *