Hur du klär dig snyggt i vår och sommar – Här hittar du inspiration!

Vi håller just nu på att ta fram ett nyhetsbrev där vi varje vecka kommer att dela med oss av våra bästa artiklar och tips. Trots att följer med Gentlemannaguiden regelbundet kan det kanske vara svårt att hänga med i allt vi publicerar under veckan. Därför vill vi gärna sammanfatta det bästa av det vi publicerar i ett nyhetsbrev som kommer ut en gång i veckan.

I väntan på att detta skall färdigställas har vi här sammanställt våra bästa artiklar om herrmode som vi publicerat hittills. Nyhetsbrevet kommer även att innehålla mycket annat än herrmode, men i tipsen nedan fokuserar vi helt på de artiklar om herrmode vi publicerat hittills under våren.

Det har varit ett oerhört intressant år hittills i modebranschen och det märks verkligen att svenska män är mer sugna än någonsin på att klä sig snyggt till våren och sommaren.

Som ni märker har vi varit väldigt aktiva och noga följt med utvecklingen inom herrmodet under våren. Här är ett urval av de artiklar vi publicerat hittills. Vi hoppas att ni med hjälp av dessa kan hitta en snygg outfit till våren och sommaren!

Du kommer till artikeln genom att klicka på rubriken.

1. Snyggaste modet för män

På denna sida har vi sammanställt alla de övergripande trender som styr herrmodet i år. Vi har också tagit fram snygga herrstilar inom många olika kategorier, tillsammans med värdefulla stiltips att tänka på när ni bär respektive plagg.

2. Herrmodetrender vår/sommar

Inför varje säsong tar vi en närmare titt på gällande herrmodetrender, med ett speciellt fokus på klassiskt herrmode. Här har vi sammanställt allt du behöver veta om herrmodet våren och sommaren 2022.

3. Skomodetrender

Skorna är speciell detalj att hålla koll på om du vill klä dig snyggt. Olika skor passar nämligen med olika stil. Här får du våra tips över bästa skomodeller som du måste ha 2022.

4. Snygga loafers för män

Loafers är en skomodell som bör finnas i varje mans garderob till våren och sommaren. Här ger vi stiltips för loafers och listar snyggaste modeller av loafers på marknaden.

5. Snygga sneakers för män

Sneakers är en skomodell som ökat i popularitet för varje och är nu mer populär än någonsin tidigare. Det beror till stor del på dess mångsidighet till vardagsanvändning. Här får du våra favoriter bland all den mängd av modeller som finns på marknaden. Vi har listat bästa sneakers inom en rad olika användningsområden.

6. Vårens och sommarens snyggaste solglasögon

Vi har nu kommit in i den riktiga säsongen för solglasögon. Här tar vi fram de senaste trenderna för solglasögon och listar de snyggaste modellerna för våren och sommaren.

7. Klassiska solglasögon

Då det gäller solglasögon är det ett säkert val att satsa på klassiska modeller. Här har vi plockat fram de riktiga klassikerna gällande solglasögon på marknaden. Solglasögonmodeller som håller år ut och år in, utan att du behöver fundera på trender!

8. Snygga herrjeans

Jeans kommer alltid att vara ett av våra nyckelplagg oavsett säsong. Här hittar du våra favoritmodeller bland alla jeans på marknaden.

9. Snygga byxor för män

Det finns många stiliga detaljer att hålla koll på gällande klassiskt herrmode detta år. Bland byxorna är detta extra tydligt. Läs mer här om vilka som är de snyggaste byxorna för män detta år!

10. Snygga vårjackor för män

Oavsett om det är vår, sommar eller höst har en tunnare jacka en viktig roll att fylla hos oss svenskar. I denna artikel har vi plockat fram de stiligaste modellerna av vårjackor för män.

11. Snygga chinos shorts för män

Det börjar snart även bli shortssäsong på våra breddgrader. Här har vi tagit fram de bästa modellerna på snygga shorts denna vår och sommar.

12. Stiliga badbyxor för sommaren

Badmodet är intressantare än på många år! Nu finns det många klassiska modeller med inspiration från 1960-talets riviera-mode på marknaden. I denna artikel hittar du de stiligaste modellerna just nu.

13. Snygga herrsmycken

Speciellt till sommaren blir det alltid mer aktuellt att bära smycken då vi bär mindre kläder. För dig som anammar den italienska stilen har smycken en speciell plats i din outfit. Här har vi tagit fram snygga herrsmycken som vi rekommenderar för denna vår och sommar.

14. Snygga linnebyxor för män

Det är ingen fråga om att linnekläder blivit mer populära bland män till våren och sommaren. Linne är ett material som både är svalt och stiligt i många olika sammanhang. Här fokuserar vi speciellt på linnebyxor och tipsar om snyggaste modeller på linnebyxor, samt tar fram stiltips när du klär dig i plagget.

15. Bästa märkeskläder för män

Som vi nämnt i många sammanhang är klassiskt herrmode större än någonsin hos svenska män. Kvalitet och hållbarhet är en av de viktigaste trenderna inom herrmode just nu. Det har också gjort att det som vi ofta benämner ”märkeskläder” är något som är eftertraktat. Här går vi djupare in på ämnet och listar de märken du bör ha koll på inom klassiskt herrmode.

16. Snygga kostymer för män

Festsäsongen är starkt på ingång och det gör att många män letar efter stiliga festkläder. Här har kostymen en speciell plats, oavsett om det gäller studentfester, bröllop eller en ”vanlig” festkväll. I denna artikel har gjort en djupdykning gällande kostymer och ger dig både snygga kostymer, samt stiltips när du bär kostym.

17. Snygga studentkostymer

Efter flera år med uppskjutna studentfester är det äntligen dags att få fira studenterna ordentligt. Det har gjort att det är många unga män som nu letar efter sin första riktiga kostym. Här ger vi dig bästa märken bland kostymer för unga män och du får även värdefulla stiltips för hur du bär upp en kostym snyggt. I denna artikel är fokuset speciellt på dig som köper din första kostym.

18. Sommarens festmode

Det är alltså hög tid att börja fundera på festkläder för våren och sommaren. I denna artikel har vi fördjupat oss i ämnet och tagit fram några saker att tänka på när du vill klä sig snyggt för fest i sommar. Vi har delat på våra tips i olika kategorier, med stiltips för allt från mogna till unga män.

19. Hur man kombinerar färger i kläder?

Du hittar mängder av tips om hur du kombinerar färger på vår modesida, men vi har också sammanställt en skild artikel i ämnet här. Det finns vissa färger som passar bättre än andra att kombinera och här får du en del tips utgående från vårens och sommarens trendfärger för män.

20. Bästa italienska märken inom herrmodet

Italienskt herrmode blir alltid stort bland svenskar under våren och sommaren. Men vilka är de främsta bland italienska märken? Här tipsar vi om de italienska märken inom herrmodet som du bör hålla koll på om du vill klä dig snyggt till våren och sommaren!

21. Vad är Business Casual?

I takt med att restriktionerna lättat är det många som återvänt till kontoret. Samtidigt är det också en hel del män som nu anammat den ledigare stil som man vant sig vid under distansarbete. Det har gjort att Business Casual är något som är populärare än någonsin bland män. Här reder vi ut begreppet och ger dig stiltips för hur du klär dig enligt klädkoden Business Casual.

Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Daniel

    Jag hade velat se en artikel om kvalitet för rätt pengar. Alltså hur får jag tag på bra kvalitet för så lite pengar som möjligt. Perfekt för den som inte bryr sig om branding.

    1. says: Gentlemannen

      Tack för kommentaren! Nu finns en artikel uppe gällande några viktiga saker att tänka på gällande köp av kvalitetskläder. Den är kanske inte helt inriktad på din specifika fråga, hur man får bra kvalitet för så lite pengar som möjligt. Men det berör ändå ämnet – nämligen hur man säkerställer att det faktiskt handlar om kvalitetsplagg och inte endast pristillägg för märket. Hoppas det hjälper en bit på vägen!

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *